Lokal Tapiolas annons.

5 goda orsaker att välja LokalTapiola

Med över 100 anställda i Österbotten är LokalTapiola försäkringsbolaget som bäst känner till dina behov.

NyhetsbildZoom

1. Okrånglig service


LokalTapiola erbjuder service på svenska, finska och engelska. Språkkunnigheten bland personalen är stor. Med över 100 anställda i Österbotten är det lätt att få rätt betjäning. Kontoren finns i Lochteå, Karleby, Kronoby, Terjärv, Jakobstad, Nykarleby, Oravais, Vörå, Vasa, Laihela, Övermalax, Korsnäs, Närpes och Kristinestad. I Karleby och Jakobstad finns också kontor på Prisma, som båda betjänar vardagar till 18.00.

2. Alltid ett telefonsamtal ifrån


De flesta ersättningsärenden kan du sköta per telefon eller via internet. Spara tid genom att ringa in din skadeanmälan. När du ringer svarar alltid en person i Österbotten - aldrig en automatisk växel. Ifjol togs en ny och helt unik tjänst i bruk för LokalTapiolas kunder i Österbotten. Som första försäkringsbolag i Finland erbjuder LokalTapiola HälsoHjälpen - en tjänst som ger kunderna möjlighet till både sjukvårdsrådgivning, bokning av läkartid samt ersättningsansökan hos försäkringsbolaget med ett enda telefonsamtal. Om du behöver hjälp ring till HälsoHjälpen på tel 0206 1000.

3. Goda kundförmåner


När du väljer att ha dina försäkringar hos LokalTapiola, kan du spara upp till 17 % av dina försäkringskostnader genom branschens mest omtyckta kundförmånsprogram - Egenförmån. Dessutom får du till godo S-bonus, i bästa fall upp till 5 %. LokalTapiola belönar dig då du sköter dina ekonomiska ärenden inom bolaget. Ju fler tjänster du använder inom gruppen, desto bättre blir din Egenförmån.

4. Satsar på Österbotten


LokalTapiola är ett kundägt företag och 2015 ersattes skador i Österbotten till ett värde av 20 miljoner euro, ersättningar som gick via LokalTapiolas samarbetspartners eller direkt till kunderna. Kundernas pengar investeras också lokalt i det egna området för att främja det lokala närings-livet. LokalTapiola är också måna om att stöda lokala kultur- och idrottsföreningar. Dessutom är LokalTapiola som regionalt bolag en betydande skattebetalare i Österbotten.

5. Bäst på innovationer och nya lösningar


”Smart livförsäkring” är en av LokalTapiolas färskaste livförsäkringar. Pilotprojektet startade i somras och deltagarna erbjuds aktivitetsarmband, hälsoundersökning och personliga träningsprogram online. Den populära sparlivförsäkringen lämpar sig för sparande i livets alla skeden, också som en del av planeringen av arvskifte. LokalTapiola ligger också i framkant när det gäller digitala satsningar. Ifjol kammade bolaget hem segern i ”Vuoden digimenestyjä 2015” i klassen ”B to C”.Därför har vi valt LokalTapiola
Joacim Snåre, sjukskötare, Vasa

- Jag har valt LokalTapiola för att det finns nära mig. Jag har alltid fått ett personligt och snabbt bemötande när jag har varit i kontakt med dem. Det har hänt att jag har fyllt i en skadeanmälan på nätet på helgen och redan på måndag har de ringt upp för att berätta att ärendet redan är behandlat.


Kirsi Kentala, veterinär, Vasa

– Här på Västkustens djurklinik har vi ett mycket bra samarbete med LokalTapiola som gör det väldigt bekvämt för kunden. De som kommer hit med sina djur betalar bara självrisk när de är klara med besöket och det är förstås väldigt smidigt när alla försäkringsärenden sköts här på plats direkt efteråt. Personalen svarar alltid i telefonen och är väldigt lätt att diskutera med.


Anders Lillhannus, jordbrukare, Lappfjärd

– LokalTapiola är kundvänligt och servicen är alltid nära. Föräldrarna har varit kunder hos LokalTapiola och jag såg ingen anledning att byta när vi gjorde generationsväxlingen på gården. Jag har alltid varit väldigt nöjd.
Intresserad?

Ta kontakt med oss på tel. 06 534 2000
eller läs mer på www.lokaltapiola.fi


Våra huvudnyheter