NyhetsbildZoom
Kent Nykamb, Mikael Bäckman och Johnny Nykamb tar emot utmärkelsen årets företag i Korsnäs av Jan-Erik Ravals, som är ordförande för Korsnäs företagare. Foto: Mona Söderman

Kents Elservice årets företag i Korsnäs

Mona Söderman -
Årets företag i Korsnäs 2015 är Kents Elservice från Taklax. Företaget sysslar med elinstallationer av olika slag i området mellan Vasa och Närpes.

Företaget sysselsätter två anställda förutom ägaren Kent Nykamb.

– Branschen har ändrat mycket under de senaste åren. I dag finns det elektronisk utrustning av många slag som ska installeras eller repareras, säger Kent Nykamb.

Han konstaterar att det trots lågkonjunkturen fortsättningsvis finns arbete inom elbranschen.

Läs mera i tisdagens SÖ (19.1)

Andra läser just nu
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan