NyhetsbildZoom
Det var svårspelade förhållanden då Sporting slog Esse IK på fredagskvällen Foto: Janne Smeds

Viktig seger för Sporting

Janne Smeds -
Både Sporting och Esse IK skapade ett tiotal klara målchanser var men till slut var det Sporting som var bättre på målskyttet.

Division 3-matchen på ett regnigt Kristinaplan på fredagen slutade 3-2 efter 2-0 i paus.

Anthony Hannus gjorde två mål medan Peter Grannas satte ett.

– Matchen hade lika bra kunnat sluta 7-7. Som tur är fick vi med oss tre viktiga poäng. Ett par segrar till nu så börjar det se bra ut i tabellen, säger Anthony Hannus.

Sportings nästa match spelas på lördag borta mot Virkiä från Lappo.

Sportings laguppställning: Mika Kaarre – Jesper Råtts, Juho Karlsson, Anthony Hannus, Jari Hietikko – Theo Granfors (75 min Mario Kronman), Alex Mäkiharju, Johan Hannus, Jim Mattfolk – Peter Grannas, Julian Tarvoll

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan