NyhetsbildZoom
Semsudin Mujkic jublar efter att ha kvitterat till 1-1. I bakgrunden Jonas Granfors som spelade fram till målet och Nicholas Westerholm. Foto: Tom Sörhannus

Kraft vände och vann i hemmapremiären

Tom Sörhannus -
Trots en mardrömsstart med ett baklängesmål redan efter några minuter i årets hemmapremiär i Tvåan mot Hercules kunde Kraft i andra halvlek vända matchen och vinna

Resultatet blev 3-1 (0-1).

Därmed har man vunnit två av säsongens tre första matcher.

Bakom vändningen låg Semsudin Mujkic som först placerade in 1-1 och sedan spelade fram inhopparen Bekir Kadic till 2-1. Det sista målet satte skyttekungen Jonas Granfors på övertid.

Någon helt övertygande insats bjöd hemmalaget inte på, även om man stundtals spelade riktigt bra och skapade fler lägen än gästerna.

Jag kan bara säga grattis till pojkarna som jobbade bra i 90 minuter och förtjänade segern, säger tränaren Nijaz Sarajlija.

Noteras kan att Kraft mönstrade sitt sannolikt yngsta mittbackspar någonsin i Lavinius Marca, född 1998, och Nicholas Westerholm, född 1999, och de klarade sig bra.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan