Andra raka för Korsnäs FF

Janne Smeds -
Andrei Shyrobokov avgjorde hemmapremiären i Korsnäs mot Sundom IF.

Det har börjat väldigt bra för serienykomlingen Korsnäs FF. På tisdagskvällen i hemmapremiären på gräset i Korsnäs kom lagets andra raka seger. Sundom IF fick åka hem utan poäng i en match som slutade 2–0 efter 0–0 i paus.

– Jag är förstås väldigt nöjd. Det bevisar att vi har gjort ett bra jobb under försäsongen, säger tränaren Yefim Grines.

Matchvinnare blev – precis som senast – inbytte Andrei Shyrobokov. Han satte Korsnäslagets båda mål i andra halvlek.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan