NyhetsbildZoom
Arkivbild. Det var en stabil insats av oss och motståndarna skapade inte så där jättemycket utöver målet, säger Grannars, som tränar laget. Foto: Arkiv/Janne Smeds

Hyfsad premiär av Sporting

Janne Smeds -
Jim Mattfolk satte 1-1 med kvarten kvar mot Sundom IF. Jag är nöjd med premiären, säger tränaren.

En på förhand rätt svår bortamatch mot Sundom IF i Fenniahallen i Vasa slutade 1-1 efter 1-0 i paus.

- Det var en stabil insats av oss och motståndarna skapade inte så där jättemycket utöver målet. Målet som vi släppte in var dessutom riktigt onödigt och kom i efterspelet till en hörna, berättar Grannas.

Efter 41 spelade minuter fick Sporting inte bollen rensad ur straffområdet och Jan Virtanen kunde kruta in 1-0 från närhåll.

Efter det skapade Sporting en hel del och belöningen kom med kvarten kvar. Lagkaptenen Julian Tarvoll serverade Jim Mattfolk som satte kvitteringen till 1-1.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan