Peltoniemi blir näringsombud

Daniel Nissén -
Johanna Peltoniemi från Teuva har valts till Kaskö stads näringsombud.

Ekonomie magister Johanna Peltoniemi från Teuva har valts till Kaskö stads näringsombud. Tio personer hade sökt jobbet varav fem kallades på intervju. Stadsstyrelsen var enhällig i valet av Peltoniemi.

Det handlar om en tvåårig anställning från 24 april 2017 till 30 april 2019. Näringsombudet ska arbeta med såväl redan befintliga företag som med att försöka få nya att etablera sig i Kaskö.

Uppgifterna har tidigare i sin helhet skötts av stadsdirektören men stadsfullmäktige beslöt i fjol att man anställer en skild person för uppgiften.

Peltoniemi får en slutlön på 3 800 euro. Hon har en prövotid på fyra månader.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan