NyhetsbildZoom
Nijas Sarailija och Zoran Bogesic coachade Kraft i lördagens träningsmatch. Bogesic vikarierade Sead Ustic som var och granskade två moståndarlag i Karleby. Foto: Janne Smeds

Musa slog Kraft

Janne Smeds -
Matchen mellan Kraft och Musa blev avbruten med 25 minuter kvar sedan bortalagets Bilal Velilja blev liggande på planen med en befarad armbåge ur led.

Innan den händelsen hade gästerna gjort 0-1 i första halvlek. Kraft kvitterade genom testspelaren Akeg Deng men sista ordet fick Björneborgslaget som satte 1-2 vilket också blev slutresultatet.

– Det var så mycket negativ energi i matchen, nej det här var ingen höjdare. Men vi ska inte bara klaga. I femtio minuter spelade vi bra. Det tar vi med oss, säger Krafts tränare Nijas Sarailija.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan