NyhetsbildZoom
Hampus Snickars var tillbaka på isen och gjorde två mål i lördagens hemmamatch mot Urho. Men Kraft släppte in på tok för många mål för att kunna vinna. Foto: Janne Smeds

Kraft läckte som ett såll

Janne Smeds -
Kraft släppte in sex mål – endast under den första perioden. Då blev det ett magplask i lördagens hemmamatch mot Urho.

Formstarka Urho från Suolahti kom till Närpes och bjöd upp till dans direkt i den första perioden. Medan Kraft ännu verkade ligga och sova kunde de pigga gästerna sätta hela sex mål i den första perioden.

Då är det givetvis svårt att resa sig mera i en hockeymatch.

Kraft gjorde dock två hyggliga perioder efter fadäsen i första, men det var bara kosmetika.

Matchen i tvåans kvalserie slutade 4-10 (2-6, 0-3, 2-1).

Krafts mål gjordes av: Hampus Snickars (två), Miko Malmi och Victor Petersson.

Nu återstår sex matcher att spela, den följande är på lördag i Kurikka.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan