Vasa IFK lite starkare än Kraft

Janne Smeds -
Kraft stod upp bra men gästande Vasa IFK vann lördagens träningsmatch i bollhallen på Mosedal.

Krafts fotbollslag inledde försäsongen med två segrar mot två division 3-lag. Men Vasa IFK, som spelar i samma division 2-zon som Närpeslaget, var av en helt annan kaliber.

Den välspelade och tempofyllda träningsmatchen i bollhallen på Mosedal slutade 0-1 efter 0-0 i paus.

Trots förlusten var Krafts tränare Nijas Sarailija nöjd med sitt lag.

– Jag tycker att vi stod upp bra. Men tempot var ännu aningen för tufft för oss, vi är inne i en ganska tung träningsperiod och det syntes. Vi har ändå mycket tid på oss och jag såg mycket gott i vårt spel, säger han.

I matchen testade Kraft tre spelare. Mer om dessa i tisdagens SÖ.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan