NyhetsbildZoom
Patrik Kuuttinen från Kraft tävlar i Finlands färger i EYOF, europeiska olympiska ungdomsfestivalen, den här veckan. Foto: Heidi Kuuttinen

Patrik Kuuttinen till Ungdoms-OS

Janne Smeds -
Ungdoms-OS väntar Patrik Kuuttinen från Närpes Kraft Biathlon. Arbetet som vi gjort har gett resultat, säger han.

Lördagen den 11 februari inleds ungdoms-OS (EYOF) i turkiska Erzurum. Finland skickar trettio idrottare till tävlingarna och med bland dessa finns en från Närpes Kraft Biathlon.

Patrik Kuuttinen fick en plats i det finländska laget – och han är väldigt glad åt platsen.

– Klart att det känns bra att få åka på lite större tävlingar och att allt arbete som vi gjort gett resultat, säger han.

Finland skickar fyra pojkar och fyra flickor till tävlingarna som samlar cirka 800 idrottare från 40 länder.

I skidskytte väntar tre tävlingar för Patrik Kuuttinen.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan