NyhetsbildZoom
Peter Grannas tränar Sporting Foto: Arkiv/Janne Smeds

Grannas och Hannus 
tränar Sporting

Janne Smeds -
Peter Grannas fortsätter som huvudtränare för Sporting Kristina. Han får med sig Anthony Hannus som blir assisterande tränare.

På måndag kväll blev det klart vem som ska leda division 3-laget över kommande säsong. Och det blir inga stora förändringar.

Peter Grannas, 37 år gammal, fortsätter som huvudtränare för laget. Tony Lehto, som var assisterande i fjol, fortsätter inte och hans roll tar Anthony Hannus, 30 år, som liksom Grannas blir spelande tränare.

– Vi hade också en del andra alternativ men det här kändes bäst på alla sätt och vis. Då Tony steg av visade Anthony intresse och då var det inte så svårt mera. Det enda som jag kanske funderar på är hur det ska fungera med två spelande tränare. Men jag hoppas och tror att det ska gå bra, säger Sportings ordförande Kjell Kankaanpää.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan