NyhetsbildZoom
Jonas Perus var säkerheten själv mot HC Mafia. Endast en puck släppte han bakom sin rygg. Foto: Janne Smeds

Enkel seger för Kraft Hockey i Seinäjoki

Janne Smeds -
Kraft Hockey tog en mycket enkel och mycket viktig seger då man besegrade jumbon HC Mafia i Seinäjoki.

Kraft hade inga problem att ta med sig alla poängen mot jumbon. Redan från början satte Närpeslaget upp farten och då kom också målen.

Matchen slutade 1-6 efter perioderna 0-1, 0-2, 1-3.

Spelande tränaren Joakim Kaas gjorde två mål, Victor Petersson gjorde också två medan nyförvärvet Mikke Ohlis även han blev tvåmålsskytt.

– Det var aldrig några bekymmer. Vi kom till spel med en bredare trupp än motståndarna och orkade hålla ett högre tempo. Det var nog avgörande, säger Joakim Kaas.

I och med segern är Kraft så gott som klara för den övre slutserien som startar efter nyår. De fyra bästa tar en plats där och Kraft ligger nu trea då tre matcher återstår att spela i grundserien.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan