NyhetsbildZoom
Backen Jens Helenelund gör comeback i Kraft Hockey som inleder säsongen på söndag hemma i Hallis. Foto: Janne Smeds

Hockeysäsongen igång på söndag

Janne Smeds -
Kraft Hockey har tränarfrågan löst och en rätt bred trupp att tillgå då hockeysäsongen kör igång på söndag med hemmamatch mot Malax IF.

Det har varit en rätt turbulent höst för Närpesföreningen och bara en månad inför seriestarten rekryterades Joakim Kaas till tränare för laget.

Men nu har laget haft ett par bra träningsveckor bakom sig och man känner sig hyfsat redo för seriestarten på söndag.

– Det känns helt bra, inte ska jag klaga direkt. Men vi har ju haft för lite tid på oss, och därför hade det fått vara något annat lag än Malax emot i första matchen, säger tränaren Joakim Kaas.

SÖ har tagit pulsen på Kaas och hans Kraft inför säsongstarten. Dessutom har vi kollat läget med Malax IF som gör debut i hockeytrean efter en paus på tio år.

De kommer till spel med en stark trupp.

Läs mer i torsdagens (29.9) SÖ.

Andra läser just nu
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan