NyhetsbildZoom
Krista Siegfrids. Foto: Arkiv/Arash Matin

Krista fixade skivkontrakt i Sverige

Heidi Kojonen -
Det känns häftigt, säger Krista Siegfrids om sitt nya skivkontrakt.

Krista Siegfrids har sedan tidigare skivkontrakt med Universal Finland. Nu har hon också skivkontrakt med samma skivbolag i Sverige, Universal Sweden.

–Det har alltid varit min dröm att nå ut i Sverige. Nu är sannolikheten större att jag lyckas där och Sveriges största skivbolag backar upp mig, säger hon.

De senaste två åren har Siegfrids skrivit massor med nytt material som skivbolaget tagit del av – och gillat. Det har hjälpt henne få skivkontraktet.

–Det känns som jag äntligen får belöning för allt hårt jobb jag gjort.

I början av november kommer Siegfrids nya singel ut i Finland där hon sjunger på engelska. Låten är i en för henne helt ny musikstil.

–Det ska bli spännande att se hur den tas emot.

I och med skivkontraktet i Sverige kommer hon också att skriva låtar på svenska. Siegfrids har redan byggt upp ett kontaktnät i Stockholm och bor där på halvtid.

–Jag och min sambo har köpt en lägenhet i Helsingfors men jag är massor i Stockholm och hyr en lägenhet där. Det funkar att bo så nu för tillfället i alla fall, säger hon.
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan