NyhetsbildZoom
Korsnäs FF firade vilt efter slutsignalen på Kristinaplan i Kristinestad. Foto: Janne Smeds

Korsnäs FF klara för division 3

Janne Smeds -
Korsnäs FF fick fira på Kristinaplan på torsdagskvällen. För nu är laget för första gången i historien klara för division 3.

Som högst har Korsnäs FF spelat division 4-fotboll. Men nästa år skrivs historia i Korsnäs. Då spelar det lokala laget i division 3.

Detta blev definitivt klart på Kristinaplan på torsdagskvällen i den näst sista omgången.

Korsnäslaget körde över Sporting Kristina II, som samtidigt får ta steget ner till femman, med hela 1-11 efter 0-5 i paus.

– Det här är fan i mig stort för oss. Det kan du skriva upp, säger föreningens ordförande och mångsysslare Bengt Back.

Andra läser just nu
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan