Heidi Kuuttinen Årets Kraftare

Janne Smeds -
I fjol delade hon på titeln Årets Kraftare med Linnea Halonen. I år fick Heidi Kuuttinen ensam ta emot hederspriset av moderföreningen IF Kraft.

Priset utdelades i samband med Slättens mat och mystik i Närpes på fredagskvällen för hennes idrottsprestationer säsongen 2015.

18-åriga Heidi Kuuttinen är en riktig mångtalang inom uthållighetsidrott och under förra säsongen hade hon stora framgångar inom löpning, skidåkning, skidskytte samt löpskytte. Hon ingick även i landslaget både inom löpningen och inom skidskyttet.

Hon tävlar för Kraft i alla discipliner utom i skidåkning där hon i fjol tog steget över till IF Minken.

Även en annan utmärkelse utdelades i går.

Heidi Kuuttinen och klubbkompisen och medeldistanslöparen Johannes Brännback fick varsitt stipendium ur Kurt och Monica Gullströms fond som grundades i höstas i samband med motionsloppet Monikamilen. 

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan