NyhetsbildZoom
Kaskö. Foto: Daniel Nissén

Söker ny bas för ekonomin

Daniel Nissén -
Tjänsten som ekonomidirektör för stadskoncernen i Kaskö lockade fem sökande.

De sökande är ekonomie magister och merkonom Anne Lillträsk från Sundom i Vasa, filosofie magister Pasi Näsänen från Karkkila, kandidat i förvaltningsvetenskap Kaisa Okkeri från Tammerfors, ekonomie magister och merkonom Nils Willberg från Jyväskylä samt juris kandidat och ekonom Juha Savela från Esbo.

Den nya ekonomidirektören kommer inte enbart att arbeta med Kaskö stads ekonomi utan han eller hon får hand om hela stadskoncernens ekonomi. Till stadskoncernen hör förutom staden också hamnbolaget Kaskö Hamn och energibolaget Kaskö Energi.

Nuvarande ekonomidirektören, Jyrki Jussila, går i pension 1 januari nästa år. Han har jobbat i Kaskö sedan 2003.

Andra läser just nu
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan